دانشجوی مدیریت

بازرگانی

دانشجوی مدیریت

بازرگانی

آمیزه بازاریابی و تبلیغات

کمتر کسی را در حوزه بازاریابی می شناسید که عناصر آمیزه بازاریابی را نداند و با محصول، قیمت، توزیع و ترویج که همان ( 4Ps (PRODUCT,PRICE,PLACE,PROMOTION است،بیگانه باشد. 

کمتر کسی را در حوزه ترویج و ارتباطات بازاریابی می شناسید که عناصر آمیزه ترویج را نداند وبا عواملی نظیر تبلیغات، فروش شخصی، عوامل ترویج فروش ( چاشنی ها وانگیزه سازها ) ، روابط عمومی ( آوازه سازها) ، فروش مستقیم وفروش اینترنتی بیگانه باشد. 

  

در اینجا سعی بر این است تا ترویج را که چاشنی های فروش یکی از زیر مجموعه های آن است ، تشریح نماییم. 

ترویج یکی از جنبه های چهارگانه آمیخته بازاریابی است که فعالیت های اطلاع رسانی به افراد و گروه های مشتریان در حیطه شرکت و محصولات آن ارتباط دارد. فعالیت های ترویجی با هدف افزایش آگاهی های عمومی از سازمان و محصولاتش صورت می گیرد. به عبارت دیگر،ترویج عبارت است از « برقراری ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم با افراد، گروه ها یا سازمان ها به منظور اطلاع رسانی و ترغیب آنها به خرید محصولات یا خدمات شرکت. » 

شرکت ها باید با مشتریان خود در ارتباط باشند، و در عین حال نباید این ارتباطات به صورتی تصادفی و غیر برنامه ریزی شده انجام پذیرد.در هر شرکت روابط بین افراد تا حد بسیاری به کارایی ارتباطات بین افراد بستگی دارد، همچنین در تجارت بطور عام و در بازاریابی بطور خاص کارایی سیستم ها به کارایی ارتباطات وابسته است. حتی اگر پا را فراتر گذاریم،در درون سیستم بازاریابی، فعالیت های ترویجی و تشویقی نوعی کوشش برای برقراری ارتباطات است. 

 منبع :  

دکتر احمد روستا 

چاشنی های فروش /دکتر محمود محمدیان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد